TÖRTÉNELEM
a Higold márkanév 1989-ig nyúlnak vissza. Abban az időben a cég a konyhai bútorok gyártásával foglalkozott. 2005-ben a HIGOLD kiterjesztette tevékenységét bútorok készítésére is. 2005-ben alakult a HIGOLD outdoor furniture, 120 alkalmazottal és 12.000 m2-es termeléssel. 2010-ben a vállalat 800 alkalmazottat foglalkoztatott és több mint 50 országba exportált. 2015-ben a vállalat megerősíti a márka promócióját világszerte. A világon több mint 40 új HIGOLD bemutatóterem nyílot 2016ig. Ma a HIGOLD az egyik legfejlettebb vállalat a világ 150 országában képviselt luxus kültéri bútorok gyártásában.
VÍZIÓ
A HIGOLD egy küldetéses jel. Ezt bizonyítja a cég fő gondolata: Life the excellent life! (Élvezze a kiváló életet!) A HIGOLD Excellent Outdoor igyekszik egy egészséges és komfortos életmódot teremteni az emberek számára. A márka ideológiája, hogy jobb és elegánsabb stílust biztosítson az ügyfeleknek, illetve okot ad arra hogy több időt töltsenek a szabadban. Legyen a HIGOLD Story-része és élj velünk egy kiváló életet.
STRATÉGIA
Hisszük, hogy a design esz egyedivé. A HIGOLD innovatív és vonzó bútorokat gyárt egyedi stlussal . Különlegességét a Nemzetközi Red Dot díj is megerősíti. Folyamatosan új üzleti partnereket és munkatársakat keressük, hogy részei legyenek a HIGOLDmárka építésének és fejlődésének.
RÉSZLETEK
A HIGOLD mindig széles választékot kínál ügyfeleinek a szabványos formatervezéshez és színes anyagokhoz.
Kontaktujte nás v prípade otázok alebo problémov s prezeraním našich stránok.
© Higold | webdesign Graphic Solutions s.r.o.